• Cina
  • AFE IR sénsor

    • Integrated ASIC AFE Thermopile IR Sensor Non-contact Temperature Screening Thermometer STP10DF35G1

      Terpadu ASIC AFE Thermopile IR Sensor Non-contact Temperature Screening Thermometer STP10DF35G1

      STP10DF35G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Chip ASIC AFE (Analog Front End) terpadu sareng sénsor termopil, nyayogikeun 1000 kauntungan pikeun kaluaran tegangan leutik sénsor termopil. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Analog Front End Integrated Infrared Thermopile Non-contact Temperature Sensor STP10DF55G1

      Analog Front End Terpadu Infrabeureum Thermopile Non-contact Temperature Sensor STP10DF55G1

      STP10DF55G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Chip ASIC AFE (Analog Front End) terpadu sareng sénsor termopil, nyayogikeun 1000 kauntungan pikeun kaluaran tegangan leutik sénsor termopil. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • ASIC Integrated AFE Infrared Sensor Thermopile Contactless Temperature Measuring STP11DF55G1

      ASIC Terpadu AFE Infrabeureum Sensor Thermopile Temperatur Kontak Ngukur STP11DF55G1

      The STP11DF55G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Saringan pass band 5 ~ 14 um payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana suhu luhur dugi ka 1500 ° C. Chip ASIC AFE (Analog Front End) diintegrasikeun sareng sensor thermopile, nyayogikeun 1000 atanapi 2000 pikeun kaluaran tegangan leutik sensor thermopile. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • AFE Integrated Contactless Temperature Pyrometry Thermometer Thermopile Sensor STP11DF85G1

      Suhu AFE Terpadu Suhu Tanpa Kontak Pyrometry Thermometer Thermopile Sensor STP11DF85G1

      STP11DF85G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Saringan pass band 8 ~ 14 um payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana suhu luhur dugi ka 1500 ° C. Chip ASIC AFE (Analog Front End) diintegrasikeun sareng sensor thermopile, nyayogikeun 1000 atanapi 2000 pikeun kaluaran tegangan leutik sensor thermopile. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Industrial Pyrometer Temperature Measuring Non-contact Infrared Thermopile Sensor STP11DF89G1

      Suhu Pyrometer Industrial Ngukur Non-kontak Infrabeureum Thermopile Sensor STP11DF89G1

      STP11DF89G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Saringan pass band 8 ~ 14 um payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana suhu luhur dugi ka 1500 ° C. Chip ASIC AFE (Analog Front End) diintegrasikeun sareng sensor thermopile, nyayogikeun 1000 atanapi 2000 pikeun kaluaran tegangan leutik sensor thermopile. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.