• Cina
  • Sensor IR Digital

    • Digital Temperature Measuring Contactless Infrared Sensor STP9CDITY-300

      Ngukur Suhu Digital Sanggup Infrabeureum Sensor STP9CDITY-300

      STP9CDITY-300 mangrupikeun kanal sénsor thermopile suhu infrared digital anu ngagampangkeun gampang integrasi pangukuran suhu non-kontak kana sababaraha aplikasi. Didaptarkeun dina paket TO-5 leutik, sénsor ngahijikeun sénsor thermopile, amplifier, A / D, DSP, MUX sareng protokol komunikasi. STP9CDITY-300 nyaéta pabrik dikalibrasi dina kisaran suhu lega: -40 ~ 125 ° C pikeun suhu lingkungan sareng -20 ~ 300 ° C pikeun suhu obyék. Nilai suhu anu diukur nyaéta suhu rata-rata sadaya obyék dina Widang Tampilan sénsor. STP9CDITY-300 nawiskeun akurasi standar ± 2 ° C sakitar suhu kamar. Platform digital ngadukung integrasi anu gampang. Anggaran daya rendah na ngajadikeun éta idéal pikeun aplikasi anu didukung ku batré, kalebet perkakas listrik rumah tangga, monitoring lingkungan, HVAC, kendali bumi / gedong pinter sareng IOT.