• Cina
  • IR Thermopile Sensor pikeun Deteksi Suhu Awak contactless STP9CF55C

    Sénsor infrared thermopile (IR) STP9CF55C pikeun ngukur suhu non-kontak mangrupikeun sénsér termopil
    gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
    desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55C mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    Sénsor thermopile infrared STP9CF55C pikeun pangukuran suhu non-contacet nyaéta sénsér termopil
    gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
    desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55C mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    STP9CF55C diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé,
    koefisien suhu leutik tina sénsitip ogé reproducibility luhur jeung reliabilitas. A-presisi tinggi
    chip rujukan thermistor ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.

    Fitur sareng Mangpaat

    Tanggapan luhur, babandingan Signal-Noise Tinggi

    Ukuran alit, reliabilitas tinggi, perumahan logam 4-pin TO-46

    Kisaran Suhu Operasi: −40 ℃ dugi ka + 125

    Gangguan anti éléktromagnétik

    Aplikasi

    Pyrometer, Térmométer

    Pangukuran suhu henteu kontak

    Karakteristik Listrik

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami