• Cina
  • Sénsor Gas NDIR

    • Carbon Dioxide CO2 NDIR Gas Detector Dual Channel Air Quality Monitoring-SDG11DF42

      Karbon Dioksida CO2 NDIR Gas Detector Dual Channel Air Quality Monitoring-SDG11DF42

      Kulawarga SDG11DF42 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (Detéksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku.
      SDG11DF42 ngandung chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukabilitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • ASIC AFE Integrated CO2 NDIR Gas Sensor Dual Channel Carbon Dioxide Analyzer-SDG11DF42G1

      ASIC AFE Terpadu CO2 NDIR Gas Sensor Dual Channel Carbon Dioxide Analyzer-SDG11DF42G1

      Kulawarga SDG11DF42G1 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu gaduh voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku.
      SDG11DF42G1 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik tina sensitipitas ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip ASIC AFE (Analog Front End) terpadu sareng sénsor termopil, nyayogikeun 1000 kauntungan pikeun kaluaran tegangan leutik sénsor termopil. Tegangan input offset ogé ditambihan dina input sensor. Tegangan kaluaran sénsor tiasa langsung dirobah ku ADC, anu ngaleungitkeun penguat Zero-Drift presisi sareng sirkuit DC-DC. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • NDIR CO2 Carbon Dioxide Gas Sensor Smart Home-Air Quality Monitor-SSG11DF42

      NDIR CO2 Karbon Dioksida Gas Sensor Smart Home-Air Quality Monitor-SSG11DF42

      Kulawarga SSG11DF42 sénsor thermopile terintegrasi pikeun NDIR (deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile saluran tunggal anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. SSG11DF42 ngandung chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • NDIR Gas Sensor Single Channel ASIC AFE Integrated Carbon Dioxide CO2 Gas Detector-SSG11DF42G1

      NDIR Gas Sensor Single Channel ASIC AFE Integrated Carbon Dioxide CO2 Gas Detector-SSG11DF42G1

      Kulawarga SSG11DF42G1 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target.
    • Dual Channel NDIR Sensor Methane(CH4) Combustible Gas Detector-SDG11DF33

      Dual Channel NDIR Sensor Methane (CH4) Gas Gas Detektor-SDG11DF33

      Kulawarga SDG11DF33 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (Deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu gaduh voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku.
    • ASIC AFE Integrated Dual Channel NDIR Infrared CH4 Sensor for Flammable Gas Sensor-SDG11DF33G1

      ASIC AFE Terpadu Dual Channel NDIR Infrabeureum CH4 Sensor pikeun Flammable Gas Sensor-SDG11DF33G1

      Kulawarga SDG11DF33G1 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu gaduh voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku.
    • Single Channel Methane(CH4) NDIR Gas Sensor for Natural Gas Leak Detector and Meter-SSG11DF33

      Single Channel Methane (CH4) NDIR Gas Sensor pikeun Gas Gas Detector Detector sareng Meter-SSG11DF33

      Kulawarga SSG11DF33 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (Deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor termopil saluran tunggal anu ngagaduhan voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target.
    • Integrated ASIC AFE Single Channel NDIR Gas Sensor CH4 Gas Detector-SSG11DF33G1

      Terpadu ASIC AFE Single Channel NDIR Gas Sensor CH4 Gas Detector-SSG11DF33G1

      Kulawarga SSG11DF33G1 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target.
    • IR Light Source for NDIR Infrared Thermopile Gas Sensor Detector

      Sumber Cahaya IR pikeun Detektor Sensor Gas Thermopile Inframerah NDIR

      Sumber Lampu IR mangrupikeun jinis bohlam lampu pijar, tutup isolasi kaca khusus na tiasa
      ngirimkeun cahaya infra merah. Hal ieu seueur dianggo dina deteksi gas infra merah. Diaméterna Maksimum tina
      Sumber Lampu IR nyaéta 3.18mm, sareng frékuénsi modulasi tiasa dugi ka 3 Hz.