• Cina
  • Ngukur Suhu Digital Sanggup Infrabeureum Sensor STP9CDITY-300

    STP9CDITY-300 mangrupikeun kanal sénsor thermopile suhu infrared digital anu ngagampangkeun gampang integrasi pangukuran suhu non-kontak kana sababaraha aplikasi. Didaptarkeun dina paket TO-5 leutik, sénsor ngahijikeun sénsor thermopile, amplifier, A / D, DSP, MUX sareng protokol komunikasi. STP9CDITY-300 nyaéta pabrik dikalibrasi dina kisaran suhu lega: -40 ~ 125 ° C pikeun suhu lingkungan sareng -20 ~ 300 ° C pikeun suhu obyék. Nilai suhu anu diukur nyaéta suhu rata-rata sadaya obyék dina Widang Tampilan sénsor. STP9CDITY-300 nawiskeun akurasi standar ± 2 ° C sakitar suhu kamar. Platform digital ngadukung integrasi anu gampang. Anggaran daya rendah na ngajadikeun éta idéal pikeun aplikasi anu didukung ku batré, kalebet perkakas listrik rumah tangga, monitoring lingkungan, HVAC, kendali bumi / gedong pinter sareng IOT.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    STP9CDITY-300 mangrupikeun kanal sénsor thermopile suhu infrared digital anu ngagampangkeun gampang integrasi pangukuran suhu non-kontak kana sababaraha aplikasi. Didaptarkeun dina paket TO-5 leutik, sénsor ngahijikeun sénsor thermopile, amplifier, A / D, DSP, MUX sareng protokol komunikasi. STP9CDITY-300 nyaéta pabrik dikalibrasi dina kisaran suhu lega: -40 ~ 125 ° C pikeun suhu lingkungan sareng -20 ~ 300 ° C pikeun suhu obyék. Nilai suhu anu diukur nyaéta suhu rata-rata sadaya obyék dina Widang Tampilan sénsor. STP9CDITY-300 nawiskeun akurasi standar ± 2 ° C sakitar suhu kamar. Platform digital ngadukung integrasi anu gampang. Anggaran daya rendah na ngajadikeun éta idéal pikeun aplikasi anu didukung ku batré, kalebet perkakas listrik rumah tangga, monitoring lingkungan, HVAC, kendali bumi / gedong pinter sareng IOT.

    Sensor Thermopil Far Infrabeureum digital kalayan maca - kaluar IC anu ngukur suhu obyék tanpa kedah kontak. Sénsor ieu nganggo térpopil pikeun ngukur énergi Jauh Infrabeureum anu dipancarkeun tina obyék anu diukur sareng nganggo parobihan anu cocog dina tegangan termopil pikeun nangtoskeun suhu obyék. Sensor ieu ngadeteksi suhu obyék tina -40 ℃ dugi ka + 125 ℃ pikeun ngaktipkeun panggunaan dina rupa-rupa aplikasi. Antarbeungeut I2C dianggo pikeun komunikasi sareng alat ieu pikeun sababaraha aplikasi.

    Hal ieu seueur dianggo dina Sensing Suhu Non-kontak, sapertos pangimeutan Suhu, Pangukuran Indéks kanyamanan, Sistem Manajemen Kakuatan, Térmométer, Podomoro; sareng Deteksi Awak Manusa, sapertos Kontrol Daya Interaktif, kontrol monitor Notebook, kontrol unit Lampu, kontrol panel Témbongkeun.

    Fitur sareng Mangpaat

    Kaluaran suhu digital

    Pabrik dikalibrasi dina kisaran suhu anu lega

    Protokol komunikasi sareng integrasi Mudah sareng

    Mempermudah ngitung jumlah komponén sistem

    150 μA Kakuatan Rendah sareng 2,5 V dugi 5,5 V Kisaran Tegangan Rentang

    Kisaran Suhu Operasi: −40 ℃ dugi ka + 125

    Aplikasi

    Perkakas bumi kalayan kontrol suhu Non-kontak

    Ukuran suhu non-kontak presisi tinggi

    Termostat

    Karakteristik Listrik

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali