• Cina
  • Surface Dipasang Non-kontak Deteksi Suhu Infrabeureum Sensor STPSMD38

    Permukaan pangukuran (SMD) tipe pangukuran sénsor pangukuran suhu STPSM38 mangrupikeun jinis sensor CMOS thermopile IR anu anyar, nampilkeun sénsitip anu saé, réprodukitas tinggi sareng reliabilitas. Sensorna resep kompak sareng ukuran sareng gampang diintegrasikeun kusabab rangkep keramik na. Sensor SMD38 seueur dianggo dina aplikasi pangukuran suhu presisi tinggi, alat-alat anu tiasa dianggo calakan sareng interaksi mesin-manusa.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    Permukaan pangukuran (SMD) tipe pangukuran sénsor pangukuran suhu STPSM38 mangrupikeun jinis sensor CMOS thermopile IR anu anyar, nampilkeun sénsitip anu saé, réprodukitas tinggi sareng reliabilitas. Sensorna resep kompak sareng ukuran sareng gampang diintegrasikeun kusabab rangkep keramik na. Sensor SMD38 seueur dianggo dina aplikasi pangukuran suhu presisi tinggi, alat-alat anu tiasa dianggo calakan sareng interaksi mesin-manusa.

     

    SMD38 mangrupikeun infra merah, sénsor suhu non-kontak anu jauh anu dikalibrasi janten akurasi tinggi. Sacara internal, pancegahan listrik sareng termal dicandak pikeun ngimbangan kaayaan éksternal anu karasa thermally. Sinyal tegangan unsur sensing thermopile nguatkeun. Kakuatan utama SMD38 nyaéta yén bénten suhu ieu sakitar paket sénsor bakal diréduksi janten minimum. Nanging, sababaraha kasus ekstrim bakal mangaruhan sénsorna. Akurasi térmométer tiasa dipangaruhan ku bénten suhu dina bungkus anu diakibatkeun ku panyabab sapertos (diantarana): éléktronika panas di tukangeun sénsor, pamanas / coolers di tukangeun atanapi di gigir sénsor atanapi ku obyék panas / tiis caket pisan sensor anu henteu ngan ukur manaskeun unsur sensing dina térmométer tapi ogé paket thermometer.

    Éta seueur dianggo dina: Ukuran suhu non-kontak presisi tinggi, Pangukuran suhu awak, Térmométer non-kontak pikeun aplikasi mobile sareng IoT, Unsur pangrasa Suhu pikeun AC, perumahan sareng komérsial industri AC, Kontrol suhu industri tina bagian anu ngalir, Perkakas bumi sareng kontrol suhu sareng kasehatan, monitoring Peternakan.

    Fitur sareng Mangpaat

    Permukaan dipasang perumahan keramik

    Rujukan suhu termistor kaasup

    Sensitipitas tinggi

    Aplikasi

    Pangukuran suhu henteu kontak

    Méterométer tujuan umum

    Karakteristik Listrik

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami