• Cina
  • Suhu Infrabeureum Array Thermopile Sensor Module Ngagabungkeun Imaging Termal sareng Kaméra YY-32B

    Modél pangukuran suhu infra merah YY-32B mangrupikeun bagian inti tina alat. Ku FPC-15 atanapi 2.0-10 barisan dobel plug-in antar muka mesin-lalaki pikeun komunikasi sareng dunya luar, kaluaranna dirobih sareng réspon na tinggi.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    IHTISAR

    Modél sénsor suhu infrared YY-32B infrared mangrupikeun aplikasi pangukuran suhu fusi dumasar kana 32 * 32 kisi sensor infra red. Modulna ngagaduhan ciri non-kontak, jarak anu tiasa diatur sareng réspon gancang. Produk diwangun ku modul sensor Asép Sunandar Sunarya suhu infrared YY-32B sareng parangkat lunak monitoring "YY-DOUBLE-GUARD-32B". Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo sacara mandiri pikeun gambar termal sareng monitoring suhu, tapi ogé tiasa ngabagi sareng nyambung sareng sistem anu dipasang. Éta tiasa didadarkeun salaku fusi susunan produk infrared suhu pangukuran leutik dina pamimpin.

    11

    Modél pangukuran suhu infra merah YY-32B mangrupikeun bagian inti tina alat. Ku FPC-15 atanapi 2.0-10 barisan dobel plug-in antar muka mesin-lalaki pikeun komunikasi sareng dunya luar, kaluaranna dirobih sareng réspon na tinggi.

    Parangkat lunak monitoring YY-DOUBLE-Guard-32B

    22

    USB-UART Pinboard

    USB-UART pinboard mangrupikeun alat pikeun nyambungkeun modul sareng PC pikeun ngawujudkeun konvérsi antara port serial sareng USB-VCOM. 

    33

    Parameter Téknis utami

    Resolusi: IR 32 * 32, lampu katingali 200 * 200

    Kisaran Panjang gelombang Infrabeureum: 8 ~ 14 μm

    Karakteristik Listrik: kisaran voltase 5 ~ 9 V, kakuatan ≤150 mW

    Kisaran Suhu: 0 ~ 550 ℃

    Akurasi Pangukuran Suhu: ± 0.3 ℃

    Jenis Interface: 10 P-2.54 * 2 atanapi 15-FPC

    Tipe Kaluaran Gambar Termal: 16 BITS, tiasa dianggo salaku pamrosésan gambar atanapi tampilan rendering langsung

    Suhu Kaluaran Suhu: suhu maksimum, titik tengah, suhu minimum, nuturkeun kaluaran gambar termal, sareng ngadukung komputer host pikeun maca suhu dina titik acak

    Widang Tampilan (FOV): 33 ° (H) * 33 ° (V)

    Laju Pigura: 7 fps

    Jarak Ngukur Suhu: ≤80 cm

    Kaayaan Gawe sareng Panyimpenan:

    Suhu ngagawekeun: 0 ~ 50 ℃

    Suhu Panyimpenan sareng Kalembaban: -20 ~ 80 ℃, henteu kondensat dina 45% RH

    Toleransi Jarak Kalibrasi: nyaluyukeun diri jarak kalibrasi numutkeun ukuran udagan awak kalibrasi dina ± 15 cm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami