• Cina
  • TENTANG KAMI

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu ngahususkeun kana sensor-kinerja tinggi CMOS-MEMS infrared (IR) sensor luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi anu inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing tina IoT , sareng pabrik industri & cerdas calakan (Industrie 4.0).

    Dimekarkeun ku tim desain multinasional kelas dunya kalayan 50 taun langkung pangalaman dina sensor CMOS-MEMS sareng desain prosés, Sunshine nawiskeun palanggan kaunggulan produk anu signifikan dina kinerja, ukuran sareng integrasi. Produk sensor IR anu diwanohkeun sareng inti téhnik inti COMS-MEMS sareng reliabilitas anu hadé & konsistén kalebet sensor suhu sanés kontak, sénsor NDIR, sénsor gambar termal, ogé interaksi mesin-manusa IR.

    The Sunshine ngajaga kerjasama anu caket sareng konsumén sareng keahlian téknis dina produk sareng solusi IR pikeun ngajantenkeun desain pangguna langkung diaksés, fleksibel sareng terjangkau. Produk sensor IR inovatif Sunshine sareng portopolio anu jembar ngamungkinkeun palanggan pikeun ngahontal pasar anu rupa-rupa sareng gancang sapertos alat pinter, éléktronika sélulér sareng téknologi énergi héjo, sareng parantos ngahasilkeun paningkatan sapertos akurasi anu langkung saé, komponén kirang periferal, rohangan sistem anu langkung alit sareng biaya handap.

    06
    07

    Kaahlian desain Sunshine sareng investasi anu teras-terasan dina R&D ngajamin kinerja sareng kualitas produk cocog atanapi ngaleuwihan anu ngagaduhan sensor IR luhur di dunya. Kualitas sareng reliabilitas aya di luhur daptar prioritas di Sunshine sepanjang waktos. Sunshine narékahan pikeun janten salah sahiji panyadia sensor IR anu ngarah di dunya ku maturan nasabah kalayan produk sareng jasa kualitas pangsaéna. Kituna janten kabijakan upami Sunshine pikeun teras-terasan ningkatkeun téknologi sareng sistem operasi urang dina usaha anu lumangsung pikeun minuhan sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén.

     Sunshine komitmen pikeun nyiptakeun dunya anu langkung cerdas sareng ningkatkeun lingkungan ékologis urang dina unggal jalan anu tiasa dianggo ngaliwatan desain canggih, inovasi téknologi, kinerja anu unggul sareng kualitas produk anu hadé.