• Cina
  • Thermopile Infrared Sensor
    thermopile infrared-sensor module
     NDIR Gas Sensor

    Daérah Gawé

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu ngahususkeun kana sensor-kinerja tinggi CMOS-MEMS infrared (IR) sensor luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi anu inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing tina IoT , sareng pabrik industri & cerdas calakan (Industrie 4.0).

    • Non-contact Temperature Measurement

      Pangukuran Suhu sanés kontak

      Pangukuran Suhu sanés kontak

    • Smart Home

      Smart Bumi

      Smart Bumi

    • Security Monitoring

      Pangimeutan Kaamanan

      Pangimeutan Kaamanan

    • Gas Detection

      Detéksi Gas

      Detéksi Gas

    • Intelligent Wearable Devices

      Alat Paranti Dipake

      Alat Paranti Dipake

    • Internet of Things

      Internét tina Hal

      Internét tina Hal

    about us

    tentang Kami

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu ngahususkeun kana sensor-kinerja tinggi CMOS-MEMS infrared (IR) sensor luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi anu inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing tina IoT , sareng pabrik industri & cerdas calakan (Industrie 4.0).

    ngalanggan
    Sunshine Technologies Corporation

    Sunshine Technologies Corporation

    PRODUK FITUR

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu ngahususkeun kana sensor-kinerja tinggi CMOS-MEMS infrared (IR) sensor luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi anu inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing tina IoT , sareng pabrik industri & cerdas calakan (Industrie 4.0).

    Tingali sadayana katalog
    Kasaksian
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner