• Chinese
  • Sénsor Infrabeureum Thermopile
    modul sensor infra red thermopile
    Sénsor Gas NDIR

    Wewengkon Gawé

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu khusus dina sénsor infra red (IR) CMOS-MEMS berprestasi tinggi kualitas luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing IoT. , jeung industri pinter & pabrik pinter (Industrie 4.0).

    • Pangukuran Suhu Non-kontak

      Pangukuran Suhu Non-kontak

      Pangukuran Suhu Non-kontak

    • Smart Home

      Smart Home

      Smart Home

    • Pangimeutan Kaamanan

      Pangimeutan Kaamanan

      Pangimeutan Kaamanan

    • Deteksi Gas

      Deteksi Gas

      Deteksi Gas

    • Alat Wearable calakan

      Alat Wearable calakan

      Alat Wearable calakan

    • Internét tina hal

      Internét tina hal

      Internét tina hal

    tentang Kami

    tentang Kami

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu khusus dina sénsor infra red (IR) CMOS-MEMS berprestasi tinggi kualitas luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing IoT. , jeung industri pinter & pabrik pinter (Industrie 4.0).

    ngalanggan
    Sunshine Technologies Corporation

    Sunshine Technologies Corporation

    PRODUK FEATURED

    Sunshine Technologies Corporation mangrupikeun perusahaan semi-fabless global anu khusus dina sénsor infra red (IR) CMOS-MEMS berprestasi tinggi kualitas luhur, sareng nawiskeun produk sareng solusi inovatif pikeun multi-pasar alat médis & anu tiasa dianggo, bumi pinter, sensing IoT. , jeung industri pinter & pabrik pinter (Industrie 4.0).

    Tingali sadaya katalog
    Testimonials
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan