• Cina
  • Sénsor Suhu Inframerah Thermopile pikeun Aplikasi Bumi Smart

    AC

    AC anu cerdas nganggo sensor thermopile infra red béda sareng AC tradisional. Sénsorna tiasa dianggo pikeun mendakan naha aya sumber panas di daérah induksi, supados ngendalikeun arah outlet hawa sareng volume hawa numutkeun kaayaan anu saleresna

    1

    Kulkas

    2

    Larapna sénsor thermopile infra red dina kulkas, tiasa ngahontal ukuran suhu anu akurat, ngagaduhan ciri réspon gancang, tiasa nyayogikeun lingkungan panyimpenan anu paling saé pikeun kulkas.

    Induksi Cooker

    Kompor induksi kalayan sénsor thermopile infra red tiasa ngukur suhu sacara akurat, anu tiasa méréskeun masalah yén tungku induksi tradisional henteu tiasa sacara otomatis nyaluyukeun suhu manaskeun numutkeun suhu anu diatur, sareng henteu tiasa ngahontal kontrol suhu anu akurat, anu ngahasilkeun limbah énergi sareng seuneu gampang disababkeun ku durukan garing.

    3

    Oven gelombang mikro

    4
    5

    Kompor gelombang mikro anu cerdas kalayan sénsor thermopile infra red béda sareng oven microwave tradisional. Éta tiasa nyaluyukeun kakuatan gelombang mikro ku ngukur suhu pangan sacara real-time, sahingga ngahontal efisiensi tinggi sareng hemat énergi, sareng mastikeun tuangeun langkung raoseun.

    Ketel listrik

    Ketel listrik anu cerdas kalayan sénsor thermopile infra red béda sareng ketel listrik tradisional. Éta tiasa ngukur suhu anu tepat dina ketel sacara real waktos, nyegah pembakaran garing, sareng ngahémat énergi ku pemanasan anu cerdas.

    6

    Dapur Ventilator

    7

    Ventilator dapur calakan kalayan sénsor thermopile infra red béda sareng ventilator dapur tradisional. Ku ngukur suhu ketel sacara langsung, kipas dikawasa pikeun ningkatkeun tingkat nyerep haseup minyak sareng ngahémat énergi épisién.