• Cina
  • Pangimeutan Kaamanan

    Kusabab monitoring kaamanan laun janten fokus kabutuhan sosial, pamekaran téknologi kaamanan parantos langkung seueur perhatian ku sadaya aspek masarakat. Monitor lampu anu katingali sateuacanna henteu tiasa deui nyumponan sarat monitoring jalma, sareng henteu ngawaskeun lampu nalika wengi ayeuna janten bagian penting tina sistem monitoring. Téknologi pencitraan termal infrared nyiptakeun sapasang "mata perspektif" kanggo alat-alat monitoring, sareng ngalegaan lingkup aplikasi monitoring. Éta parantos seueur dianggo dina bidang panangtayungan seuneu, pencegahan seuneu leuweung, manajemén lalu lintas, kaamanan fasilitas konci, pengawasan bandara, peringatan kebakaran gudang, bumi cerdas, transportasi cerdas, médis cerdas, kota pinter sareng bidang sanésna-cuaca sareng sadayana dinten ngawaskeun.

    1
    2

    Sistem monitoring kaamanan mangrupikeun sistem manajemen anu super ageung sareng komprehensif, éta henteu ngan ukur kedah nyumponan kabutuhan manajemén kaamanan masarakat, manajemén kota, manajemén lalu lintas, paréntah darurat, ngalacak kajahatan sareng sanésna, tapi ogé paménta pikeun monitoring gambar dina bencana sareng peringatan kacilakaan, monitoring produksi kaamanan sareng aspék sanés kedah dipertimbangkeun. Dina bidang monitoring video, alat-alat monitor cahaya anu katingali ngagaduhan peran anu penting pisan, tapi kusabab silih berganti siang sareng wengi sareng pangaruh cuaca anu goréng, kinerja normal alat-alat monitor cahaya anu ditingali diwatesan dugi ka batas anu tangtu, sedengkeun produk monitoring imaging termal infra merah ngan ukur pikeun cacad ieu, sareng éta khusus cocog pikeun pencegahan intrusion di daérah tingkat kaamanan anu luhur.

    3
    4