• Cina
  • Pangukuran Suhu sanés kontak

    Suhu Médis Mperenahna

    Kusabab pangaruh wabah éta, pangukuran suhu parantos janten bagian tina kahirupan masarakat sadidinten. Kusabab henteu kontak, réspon gancang sareng gampang dianggo, thermometer infra red parantos seueur dianggo dina gerbang lalu lintas, rumah sakit, daérah padumukan, perusahaan sareng lembaga-lembaga pubulic. Alat pangukuran suhu infra merah anu biasa dianggo tiasa dibagi kana dua jinis: alat panyaring suhu imaging termal infra red sareng thermometers infra merah.

    Instrumén panyaringan suhu Imaging termal infrared tiasa dianggo pikeun monitoring luas di tempat-tempat umum kalayan aliran jalma anu padet. Éta sacara otomatis tiasa ngalacak sareng ngageterkeun daérah suhu luhur, sareng kerjasama sareng pidéo cahaya anu tiasa ditingali pikeun gancang mendakan sareng ngalacak jalma anu ngagaduhan suhu awak anu luhur. Nalika éta ngahijikeun pangenalan raray, usik sélulér sareng téknologi sanés, éta ogé tiasa ngawasa langkung seueur inpormasi ngeunaan jalma anu ngagaduhan suhu awak langkung luhur.

    1
    2

    Térmométer infra red tiasa dibagi kana thermometer ceuli infra merah sareng thermometer dahi infra merah. Térmométer infra red ngagaduhan kaunggulan konstruksi saderhana, panggunaan anu merenah sareng réspon gancang, anu tiasa ngawujudkeun pangukuran sérén sareng pangukuran suhu anu gancang pikeun tanaga.

    3
    4

    Pangukuran Suhu Industri

    Titik kontak sénsor suhu tradisional kedah dipasang dina permukaan target deteksi, janten peryogi ngémutan ciri fisik médium anu tiasa dihubungi, sapertos caket, korosi, anggo sareng sajabina, salaku hasilna, tradisional sensor temperautre kawates dina rohangan sareng jangkauan deteksi. Sedengkeun sensor infra red thermopile tiasa ngadeteksi target jarak jauh sareng dianggo dina waktos anu teu kaaksés. Kalayan karakteristik gampang dibawa, merenah pikeun ngukur, sareng rentang deteksi suhu anu lega, sénsor inframerah thermopile seueur dianggo sacara umum diterapkeun pikeun pangropéa industri prediktif sareng preventif, sareng parantos seueur dianggo dina deteksi kakuatan listrik, industri, petrokimia transit karéta, ngawangun konservasi énergi sareng bidang-bidang sanés.

    Titik kontak sénsor suhu tradisional kedah dipasang dina permukaan target deteksi, janten peryogi ngémutan ciri fisik médium anu tiasa dihubungi, sapertos caket, korosi, anggo sareng sajabina, salaku hasilna, tradisional sensor temperautre kawates dina rohangan sareng jangkauan deteksi. Sedengkeun sensor infra red thermopile tiasa ngadeteksi target jarak jauh sareng dianggo dina waktos anu teu kaaksés. Kalayan karakteristik gampang dibawa, merenah pikeun ngukur, sareng rentang deteksi suhu anu lega, sénsor inframerah thermopile seueur dianggo sacara umum diterapkeun pikeun pangropéa industri prediktif sareng preventif, sareng parantos seueur dianggo dina deteksi kakuatan listrik, industri, petrokimia transit karéta, ngawangun konservasi énergi sareng bidang-bidang sanés.

    Titik kontak sénsor suhu tradisional kedah dipasang dina permukaan target deteksi, janten peryogi ngémutan ciri fisik médium anu tiasa dihubungi, sapertos caket, korosi, anggo sareng sajabina, salaku hasilna, tradisional sensor temperautre kawates dina rohangan sareng jangkauan deteksi. Sedengkeun sensor infra red thermopile tiasa ngadeteksi target jarak jauh sareng dianggo dina waktos anu teu kaaksés. Kalayan karakteristik gampang dibawa, merenah pikeun ngukur, sareng rentang deteksi suhu anu lega, sénsor inframerah thermopile seueur dianggo sacara umum diterapkeun pikeun pangropéa industri prediktif sareng preventif, sareng parantos seueur dianggo dina deteksi kakuatan listrik, industri, petrokimia transit karéta, ngawangun konservasi énergi sareng bidang-bidang sanés.

    5
    6
    7
    8