• Cina
  • Alat Paranti Dipake

    Dina taun-taun ayeuna, ku perhatosan masarakat kana kaséhatan sareng pamekaran gancang téknologi anu tiasa dipakai, alat médis sareng kaséhatan anu tiasa dipakai sakedik-sakedik narik perhatian masarakat. Sedengkeun pasar gun suhu suhu dahi / ceuli suhu infra merah panas, beuki seueur pabrik mimiti merhatoskeun atanapi nyobian nambihan fungsi monitoring suhu ka alat anu tiasa dipakai sapertos jam tangan, gelang, earphone sareng telepon sélulérna, anu pasti mawa kasempetan anyar pikeun pasar alat anu tiasa dianggo. Ku ngagem alat sapertos kitu, monitoring suhu real-time, manajemén kasihatan sareng alarm anu teu normal tiasa diwujudkeun.

    1
    2

    Alat anu tiasa dianggo calakan tiasa dianggo dina monitoring klinis, monitoring kulawarga, monitoring khusus balaréa sareng sajabana. Ku ngahijikeun akuisisi sinyal sareng alat analisis kana alat anu tiasa dianggo, éta tiasa ngawaskeun sababaraha rupa fisiologis awak manusa dina kahirupan masarakat sadidinten. Diantarana, suhu awak, salaku salah sahiji indikator fisiologis anu paling penting, ngagaduhan nilai référénsi anu penting pisan pikeun monitoring fisiologis manusa. Sistem pangukuran suhu mangrupikeun inti komponén alat cerdas, éta tiasa ngaraos, ngolah sareng ngirimkeun sinyal suhu awak manusa anu dikoléksi. Ku ngagem alat sapertos kitu, monitoring suhu real-time, manajemén kasihatan sareng alarm anu teu normal tiasa diwujudkeun.

    3
    4