• Cina
  • Produk

    • Infrared Thermopile Sensor for Contactless Temperature Measurement STP9CF55

      Sensor Thermopile Infrabeureum pikeun Pangukuran Suhu Kontaktor STP9CF55

      Sénsor infrared (IR) STP9CF55 pikeun ngukur suhu non-kontak mangrupikeun sénsér termopil
      gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
      desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    • High Precision Infrared Thermopile Sensor for Non-contact Temperature Measurement STP9CF55H

      Sensor Thermopil Inframerah Precision Tinggi pikeun Pangukuran Suhu Non-kontak STP9CF55H

      Sensor infrared thermopile (IR) STP9CF55H pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sensor IR termopil anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Kalayan ciri réspon gancang, ukuran kompak sareng reliabilitas tinggi, sareng aya chip thermistor presisi tinggi dilebetkeun kana cangkang bungkus, anu tiasa ngimbangan suhu lingkungan sareng teu kedah dikalibrasi NTC. Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, sénsorna mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi sareng seueur dianggo dina pangukuran suhu awak sanés kontak.
    • IR Thermopile Sensor for Body Temperature Detection Contactless STP9CF55C

      IR Thermopile Sensor pikeun Deteksi Suhu Awak contactless STP9CF55C

      Sénsor infrared thermopile (IR) STP9CF55C pikeun ngukur suhu non-kontak mangrupikeun sénsér termopil
      gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
      desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55C mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    • Non-contact Thermopile IR Sensor for Temperature Monitoring STP9CF59

      Non-kontak Thermopile IR Sensor pikeun Suhu Ngawaskeun STP9CF59

      Sénsor infrared thermopile STP9CF59 pikeun pangukuran suhu non-kontak nyaéta sénsor termopil
      gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
      desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF59 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    • Contactless High Accuracy Thermopile Infrared Sensor for Temperature Measurement STP9CF59H

      Sensor Infrabeureum Thermopile Akurasi Tinggi henteu Kontakt pikeun Pangukuran Suhu STP9CF59H

      Sensor infrared thermopile STP9CF59H pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor thermopile
      gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
      desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF59H mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    • Body Temperature Contactless Detection Infrared Thermopile Sensor STP9CF59L0

      Suhu Awak Detectionless contactless Infrabeureum Thermopile Sensor STP9CF59L0

      Sénsor thermopile infrared STP9CF59L0 pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsér termopil ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF59L0 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
      STP9CF59L0 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Digital Body Temperature Measuring Non-contact Infrared Thermopile Sensor STP10DF55

      Ngukur Suhu Awak Digital Non-kontak Infrabeureum Thermopile Sensor STP10DF55

      Sénsor thermopile infrared STP10DF55 pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor thermopile ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP10DF55 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
      STP10DF55 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Infrared Thermometer for Contactless Temperature Screening Thermopile Sensor STP10DF55C

      Térmométer Infrabeureum pikeun Suhu Kontak Saringan Thermopile Sensor STP10DF55C

      Sénsor thermopile infrared STP10DF55C pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor thermopile ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP10DF55C mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
      The STP10DF55C diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Surface Mounted IR Sensor for Contactless Body Temperature Detection STP10DF55C-AD

      Surface Sensor IR Dipasang pikeun Deteksi Suhu Awak Tanpa Kontakt STP10DF55C-AD

      STP10DF55C-AD ngandung chip sensor thermopile kompatibel tipe CMOS anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé reproducibility sareng reliabilitas anu luhur. Paket gunung TO-Can permukaan diadopsi pikeun STP10DF55C-AD, anu ngajantenkeun sénsor cocog sareng téknologi mount permukaan. Sumawona, tandana di handapeun STP10DF55C-AD mastikeun akurasi perakitan sensor IR. Desain khusus ieu ningkatkeun kaulangan pikeun jalur optik IR. Ku kituna, akurasi hawa tanpa kontak anu saé dijamin ku STP10DF55C-AD.
    • Temperature Sensor Thermopile IR Detector Contactless Human Body Monitoring STP11DF55

      Suhu Sénsor Thermopile IR Detector Kontak Monitoring Awak Manusa STP11DF55

      Sénsor thermopile infrared STP11DF55 pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor thermopile ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP11DF55 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
      STP11DF55 ngandung chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Contactless Temperature Detection Thermopile IR Sensor with Optical Lens STP9C9L3

      Deteksi Suhu Terkontak Sensor IR Thermopile sareng Lensa Optik STP9C9L3

      Sénsor thermopile infrared STP9C9L3 pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor termopil ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9C9L3 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi. Jandéla optik terpadu lensa optik ningkatkeun rasio DS sénsor ka 8: 1 ngalangkungan desain optimasi optik. STP9C9L3 diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS tipe anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu alit tina sensitipitas ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    • Infrared Human Temperature Detection Non-contact Measuring Thermopile IR Sensor STP11DF55C

      Deteksi Suhu Manusa Infrabeureum Non-kontak Ngukur Thermopile IR Sensor STP11DF55C

      Sénsor thermopile infrared STP11DF55C pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sénsor thermopile ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, STP11DF55C mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
      STP11DF55C diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukabilitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    123 Teras> >> Halaman 1/3