• Cina
  • Sensor Thermopile Infrabeureum pikeun Pangukuran Suhu Kontaktor STP9CF55

    Sénsor infrared (IR) STP9CF55 pikeun ngukur suhu non-kontak mangrupikeun sénsér termopil
    gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
    desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    Sénsor thermopile infrared STP9CF55 pikeun pangukuran suhu non-contacet nyaéta sénsér termopil gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
    desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55 mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi. 

    STP9CF55 ngandung chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik tina sénsitip ogé reproducibility luhur jeung reliabilitas. A-presisi tinggi chip rujukan thermistor ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.

    Sensor thermopile sensitipitas tinggi Sunshine sayogi dina TO-46, TO-5 sareng padumukan SMD kompak. Éta bénten-bénten dumasar ukuran-sénsor sareng ukuran perumahan. Kalayan kisaran sensor anu dirancang khusus. Sunshine nyayogikeun solusi pikeun thermometry (konstruksi Isothermal), Pangukuran non-kontak (lensa internal) atanapi Monitoring Gas (dua windows sempit, kaluaran dual-channel). Konsép sensor ISOthermal unik kami sacara signifikan ngabédakeun kulawarga thermopile Sunshine ku ngamangpaatkeun konstruksi anu dipaténkeun pikeun nganteurkeun kinerja sareng akurasi pangukuran dina kaayaan shock shock termal.

    Tekanan di luhur peringkat maksimum mutlak tiasa nyababkeun karuksakan alat. Entong ngalaan detéktor kana detérjen anu agrésif sapertos Freon, Trichlorethylene, jst. Windows tiasa diberesihan ku alkohol sareng kapas. Solder leungeun sareng solder gelombang tiasa dilarapkeun ku suhu maksimum 260 ° C kanggo waktos cicing kirang ti 10 s. Cegah kakeunaan panas ka luhur sareng jandéla detéktor. Solder Reflow henteu disarankeun.

    Fitur sareng Mangpaat

    Tanggapan luhur, babandingan Signal-Noise Tinggi

    Ukuran alit, reliabilitas tinggi, perumahan logam 4-pin TO-46

    Kisaran Suhu Operasi: −40 ℃ dugi ka + 125

    Gangguan anti éléktromagnétik

    Aplikasi

    Pangukuran suhu henteu kontak

    Pyrometer, Térmométer

    Karakteristik Listrik (TA = + 25 ℃, kacuali nyatet sanés.)

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami