• Cina
  • Sensor Thermopil Inframerah Precision Tinggi pikeun Pangukuran Suhu Non-kontak STP9CF55H

    Sensor infrared thermopile (IR) STP9CF55H pikeun pangukuran suhu non-kontak mangrupikeun sensor IR termopil anu ngagaduhan tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Kalayan ciri réspon gancang, ukuran kompak sareng reliabilitas tinggi, sareng aya chip thermistor presisi tinggi dilebetkeun kana cangkang bungkus, anu tiasa ngimbangan suhu lingkungan sareng teu kedah dikalibrasi NTC. Hatur nuhun kana desain gangguan anti éléktromagnétik, sénsorna mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi sareng seueur dianggo dina pangukuran suhu awak sanés kontak.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    Sénsor thermopile infrared STP9CF55H pikeun pangukuran suhu non-contacet nyaéta sénsér termopil
    gaduh tegangan sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kajadian radiasi infra merah (IR). Nuhun ka
    desain gangguan anti éléktromagnétik, STP9CF55H mantap pikeun sadaya jinis lingkungan aplikasi.
    STP9CF55H diwangun ku chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé,
    koefisien suhu leutik tina sénsitip ogé reproducibility luhur jeung reliabilitas. A-presisi tinggi
    chip rujukan thermistor ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.
    Sénsor infrared presisi tinggi STP9CF55H gaduh akurasi pangukuran suhu 0,05 ℃. (Akurasi ngukur suhu médis biasana ngan ukur peryogi ± 0,2 ℃). Éta ngadopsi patén sareng pamekaran téknologi bebas, sareng akurasi deteksi suhu lingkungan sénsor langkung ti 15 kali langkung luhur tibatan produk asing anu sami (akurasi ningkat tina 3% atanapi 5% janten 0,2%).
    Sensorna ngagaduhan kisaran aplikasi anu lega, éta seueur dianggo dina pangukuran suhu Non-kontak, thermometers Ceuli, thermometer Dahi, Kontrol suhu kontinyu tina pabrik, Aplikasi konsumen sareng pangukuran suhu alat Bumi.

    Syarat Penanganan
    Tekanan di luhur peringkat maksimum mutlak tiasa nyababkeun karuksakan alat. Entong ngalaan detéktor kana detérjen anu agrésif sapertos Freon, Trichlorethylene, jst. Windows tiasa diberesihan ku alkohol sareng kapas. Solder leungeun sareng solder gelombang tiasa dilarapkeun ku suhu maksimum 260 ° C kanggo waktos cicing kirang ti 10 s. Cegah kakeunaan panas ka luhur sareng jandéla detéktor. Solder Reflow henteu disarankeun.

    Fitur sareng Mangpaat

    Tanggapan luhur, babandingan Signal-Noise Tinggi

    Ukuran alit, reliabilitas tinggi, perumahan logam 4-pin TO-46

    Kisaran Suhu Operasi: −40 ℃ dugi ka + 125

    Gangguan anti éléktromagnétik

    Aplikasi

    Pangukuran suhu henteu kontak

    Péterometer, Dahi Térmométer, Térmométer Ceuli, Ténométer Pigeulangan

    Karakteristik Listrik

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami