• Cina
  • Dual Channel NDIR Sensor Methane (CH4) Gas Gas Detektor-SDG11DF33

    Kulawarga SDG11DF33 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (Deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu gaduh voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Umum

    Kulawarga SDG11DF33 sénsor thermopile terpadu pikeun NDIR (Deteksi gas Infrabeureum) mangrupikeun sénsor thermopile kanal dual anu gaduh voltase sinyal kaluaran langsung sabanding sareng kakuatan radiasi infra merah (IR). Saringan infrared band pass sempit payuneun sénsor ngajantenkeun alat sénsitip kana konsentrasi gas target. Saluran rujukan nyayogikeun kompénsasi pikeun sadaya kaayaan anu berlaku. SDG11DF33 ngandung chip sensor thermopile kompatibel CMOS anu anyar ngagaduhan sénsitip anu saé, koefisien suhu leutik sénsitip ogé réprodukitas sareng reliabilitas anu luhur. Chip rujukan thermistor presisi tinggi ogé terpadu pikeun santunan suhu lingkungan.

    Sensor SDG11DF33 NDIR CH4 ngadeteksi konséntrasi Metana (CH4 from tina 0 dugi ka 100% dumasar kana téknologi NDIR anu langkung unggul tibatan katalitian termal sareng téknologi konduktivitas termal. Éta ngagaduhan kaunggulan operasi anu merenah, pangukuran anu akurat, operasi anu dipercaya, kaluaran sakaligus tina voltase sareng port serial, sareng desain balok dobel. Éta nyumponan sarat anu béda tina ukuran industri sareng pangukuran laboratorium, sareng seueur dianggo dina deteksi gas sareng analisis dina pétrokimia, kimia, tambang batubara, médis sareng laboratorium.
    Éta ngagaduhan ciri:
    Teknologi NDIR kalayan umur panjang sareng rentang pangukuran pinuh
    Kompensasi suhu rentang internal internal
    Sampling difusi, kinerja stabil
    Precision tinggi
    Ukuran kompak, réspon gancang
    Pencegahan korosi
    Gampang masang sareng kirang ngaropea
    Cocog sareng kaluaran sinyal voltase digital sareng analog

    Fitur sareng Mangpaat

    Tanggapan luhur, babandingan Signal-Noise Tinggi

    Ukuran alit, reliabilitas tinggi, perumahan logam 4-pin TO-5

    Saluran dobel kalayan saluran rujukan pikeun santunan

    Kisaran Suhu Operasi: −40 ℃ dugi ka + 125

    1,212V tegangan offset pikeun sénsor thermopile

    Aplikasi

    Sensor gas NDIR

    Dina kualitas hawa panto

    Rumah kaca

    Karakteristik Listrik

    1

    Konfigurasi Pin & Garis Besar Paket

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami