• Cina
  • Permintaan pikeun ngukur suhu bagéan terus tumuh

    Permintaan pikeun ngukur suhu bagéan terus tumuh

    Ayeuna, kaayaan wabah doméstik cenderung stabil, tapi kaayaan wabah luar negeri langkung mekarna, anu mangaruhan kana ranté industri global, ranté nilai sareng ranté pasokan. Ku sumebarna epidemi di dunya, salaku bahan penting pikeun pencegahan wabah, sapertos masker sareng pakean pelindung, paménta alat-alat médis sareng bahan sapertos alat-alat ukur suhu parantos ningkat sacara gancang, sareng janten produk anu paling terkenal dina jaman wabah. Numutkeun data samentawis Kementerian Perindustrian sareng Téhnologi Informasi, dina dua bulan ka pengker, kaluaran thermometer infrared ngaleuwihan sataun ti taun ka tukang. Kalayan nambahan pesenan ti luar negeri, pasokan ranté industri dina kaayaan kakurangan anu teras-terasan.

    1
    2

    Kapangaruhan ku kaayaan wabah, seueur paréntah pabrikan di luar negeri pikeun alat-alat pencegahan wabah parantos nembéan nembé. Pabrikan dina widang pangukuran suhu sareng alat médis sadayana nyarios yén aranjeunna nampi langkung seueur pesenan luar negeri nembé, kalebet peralatan pangukuran suhu, pemurni sareng monitor, anu asalna ti Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa. Kusabab kanaékan dumadakan dina paménta luar negeri, alat médis anu aya hubunganana sareng deteksi COVID-19 sareng pangobatan teraskeun janten populer, kalebet gun suhu dahi, thermometer infrared, alat-alat pencitraan CT sareng alat-alat médis anu sanés. Paménta anu kuat di pasar médis nyababkeun paménta komponén hulu éléktronik ningkat sacara signifikan.

    Numutkeun kana thermometer inframerah anu kawilang panas ayeuna, komponén sareng komponenana utamina kalebet: sénsor suhu infra merah, MCU, mémori, alat LDO, pelindung manajemén kakuatan, dioda. Sénsor suhu inframerah mangrupikeun komponén inti pikeun alat ukur suhu. Diantarana, suplai sareng paménta sensor, panyimpenan, MCU, sinyal AC sareng chip catu daya kawilang ketat. Data nunjukkeun yén paménta sensor infrared thermopile atra, nyatakeun 28%, dituturkeun ku prosesor sareng power chip, masing-masing masing-masing 19% sareng 15%, sareng PCB sareng chip chip memori 12%. Komponén pasip nyatakeun 8,7%.

    3
    4

    Kalayan epidemi nyebar di sakumna dunya, seueur nagara anu dina kaayaan darurat. Ku ningkatna paménta pikeun alat pencegahan wabah di bumi sareng di mancanagara, salaku pabrik sensor IR termopil sareng modul, peran konci anu teu diperyogikeun dina ranté pasokan alat ukur suhu, Sunshine Technologies ngaréspon paménta éta gancang. Sanaos pinuh ngajamin paménta konsumén, kami ogé nguatkeun panilitian sareng pamekaran inovasi, pikeun nyayogikeun komponén inti anu dipercaya pikeun alat pangukuran suhu non-kontak pikeun pencegahan sareng pangendalian épidemik.


    Pos waktos: Dec-01-2020