• Cina
  • Investor Ngamimitian Mata Dina Séktor Perawatan Kaséhatan - Sunshine Technologies

    Investor Ngamimitian Mata Dina Séktor Perawatan Kaséhatan - Sunshine Technologies

    00

    Stasion Minggu Minggu Wirausaha Global (Gew) Tiongkok Taun 2020 (Tanggal 14) Dilaksanakeun Ti tanggal 13 dugi ka 18 Nopémber 2020. Dilaksanakeun di 170 Nagara, Gew mangrupikeun kajadian anu paling berpengaruh dina Widang Wirausaha Global. Dina taun 2020, Gew-China Badé Ngumpulkeun Perusahaan ageung, Lembaga Pelayanan Mimitian, Investor Sareng Pengusaha Nyiptakeun 50 Kegiatan Dina 6 dinten, Kumpulkeun 1000 + Investor di Shanghai, Ngahijikeun Kalayan 100 + Industri Terkemuka Industri, Mikat 1000 + Wirausaha, Sareng Babarengan Nyiptakeun Pembiayaan Offline Sareng Platform Docking Pasar Museur kana Industri.

    11

    Kusabab Pangaruh Epidemik, Start-Up Anyar Dina Industri Podomoro parantos narik perhatian investor. Dr. Xu Dehui, Pendiri Sunshine Technologies, Saur Dina Wawancara Dialog, Paménta Pikeun Sensor Infrabeureum Thermopil Sareng Modul Sensor Tos Ningkat Seukeut Kusabab Epidemik. Rata-rata Paménta Bulanan Ayeuna Sarua jeung Anu Kagenep Genep Bulan. Nalika Pinuh Ngajamin Paménta Pasar, Kami ogé Terus-terusan Ngalaksanakeun Inovasi r & d. Dina Agustus, Kami Nampi Dukung Ti Kamentrian Élmu sareng Téknologi Pikeun Ningkatkeun Akurasi Sénsor Dina Kaayaan Cuaca Anu Parah Di Hareup, Perusahaan Kami Bakal Terus Ngainvestasikeun Dina R & d Sareng Nyumbang Pikeun Palanggan Sareng Masyarakat.

    22

    Diadegkeun dina 2016, Sunshine Technologies mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina panalitian téknis, pamekaran produk, produksi, penjualan sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng solusi aplikasi pikeun sensor inframerah MEMS. Sunshine Technologies henteu ngan ukur janten perusahaan domestik anu munggaran anu ngawasa téknologi chip inti sensor inframerah pinter, tapi ogé perusahaan domestik anu munggaran anu ngadegkeun ranté suplai pendukung pikeun produksi produk. Sénsor infra red thermopile na anu pinter parantos suksés ngarusak monopoli produk asing. Sensor infrared presisi tinggi perusahaan ngagaduhan akurasi pangukuran suhu 0,05 ℃. (Akurasi ngukur suhu médis biasana ngan ukur peryogi ± 0,2 ℃). Éta ngadopsi patén sareng pamekaran téknologi bebas, sareng akurasi deteksi suhu lingkungan sénsor langkung ti 15 kali langkung luhur tibatan produk asing anu sami (akurasi ningkat tina 3% atanapi 5% janten 0,2%). Salaku tambahan, sensor infrared presisi tinggi Sunshine ngadopsi desain struktur anu langkung épisién, Efisiensi konversi fisik-termal-listrik fisik mangrupikeun urutan gedena langkung luhur tibatan produk anu sami di luar negeri. Dina waktos anu sasarengan, sensor infrared thermopile presisi tinggi Sunshine sacara khusus dikembangkeun produk, sareng pamutahiran téknis saluyu parantos dilakukeun dina bungkus pikeun nyumponan kabutuhan manufaktur anu hadé.

    Salila pandemi COVID-19 di 2020, Sunshine Technologies aktip ngajamin pasokan sensor infra red pikeun thermometers dahi di saluruh nagara, utamina ngautamakeun pasokan sensor pikeun daérah wabah konci di Hubei sareng alokasi pamaréntahan maréntahkeun jumlah sensor thermometer dahi dilebetkeun 2 juta. Sunshine nampi panghargaan sareng hatur nuhun ti Menteri Perindustrian sareng Téhnologi Informasi Républik Rahayat Cina, Markas Provinsi Hubei pikeun Pencegahan sareng Kontrol Novel Coronavirus Pneumonia Epidemik, sareng Komisi Téknologi Ékonomi sareng Informasi Shanghai. Sensor térmométer infra red infrared dasi Sunshine Technologies 'CMOS-MEMS tiasa ngagaduhan peran anu penting dina panangtayungan matéri nalika wabah. Éta henteu leupas tina pangukuran anu presisi tinggi, réliabilitas anu saé sareng konsistén produkna, sareng téknologi di luhur. Indéks na persis sarat téknis konci sareng tujuan anu diudag ku sensor infra red di industri. Sunshine Technologies tungtungna ngagaduhan pangakuan ti konsumén sareng pasar ngaliwatan inovasi kontinyu sorangan tina téknologi konci.

    Sunshine Technologies bakal nyandak pamekaran "Thermopile Infrared Chinese Core" salaku misi na, sareng ngusahakeun janten panyadia kelas domestik sareng kelas dunya MEMS Thermopile Infrared Sensors, sareng janten pamimpin global dina industri sensor inframerah MEMS thermopile, ngahontal kahirupan anu pinter sareng langkung saé ngalangkungan sensing infra merah.


    Pos waktos: Dec-01-2020